Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Mai mult

Aegean Airlines este o companie aeriana greceasca, fondata in 1987, membra a aliantei aeriene Star Alliance. In prezent, compania efectueaza zboruri pe rute care leaga aproape 40 de orase din Europa si Africa.

Mai mult

Planul de înființare a companiei Wizz Air a fost conceput în luna iunie 2003, atunci când șase persoane cu experiență vastă în domeniul companiilor aeriene, dar și cu rezultate extraordinare în alte domenii, au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei.

Mai mult

Aeroflot este cea mai mare companie aeriana din Rusia, infiintata in 1923, cu sediul la Moscova. In prezent, compania opereaza zboruri pe aproximativ 100 de aeroporturi din 54 de tari din Europa, Africa, America de Nord si Asia.

Mai mult

Aviatia din Romania traieste un moment istoric: se lanseaza Blue Air, prima companie aeriena romaneasca, cu capital 100% privat.
Compania s-a infiintat din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret.

Mai mult

Air France face parte din AIR FRANCE KLM Group, cel mai mare grup de companii aeriene din punct de vedere al cifrei de afaceri si este membru fondator al aliantei Sky Team Alliance. In prezent, compania furnizeaza bilete de avion pentru peste 200 de destinatii in 88 de tari.

Mai mult

Ryanair. Știi cine suntem. Știi ce facem. Știi că atunci când călătoriți cu Ryanair vei ajunge acolo unde vrei să mergi ieftin, sigur și fără nici un tam-tam.

Mai mult

Alitalia trasporta pasageri incepand cu anul 1947 in Italia, unde la momentul actual deserveste 25 aeroporturi cu 1313 zboruri pe saptamana. In Europa Alitalia deserveste 63 aeroporturi cu 1347 zboruri pe saptamana, iar in restul lumii, avioanele Alitalia decoleaza si aterizeaza pe 22 aeroporturi cu 124 zboruri pe saptamana.

Mai mult

Fie că este vorba tarifele noastre mici, divertisment noastre în timpul zborului sau scaunele noastre confortabile, există o mulțime de motive pentru a alege Flydubai.Flydubai este dedicat reducerii costului transportului aerian în regiune.

Mai mult

Austrian Airlines deserveste impreuna cu partenerii sai Lauda Air and Austrian arrows 130 destinatii. In anul 2006, Groupul a transportat peste 10.8 millioane de pasageri. Aeronave de diferite tipuri si marimi permit operarea pe anumite segmente in mod optim.

Mai mult

China Southern Airlines Co, Ltd., un membru mândru al SkyTeam, este afiliat direct cu China Southern Air Holding Company, specializata in servicii de transport aerian.

Mai mult

British Airways este compania nationala a Marii Britanii si cea mai mare, cu centrul pe Aeroportul Heathrow din Londra. Cu o istorie de peste 90 de ani, compania uneste in prezent peste 150 de destinatii.

Mai mult

Împreună cu partenerii regionali care funcționează ca American Eagle, American ofera o medie de aproape 6.700 de zboruri pe zi, pentru aproape 350 de destinatii, in mai mult de 50 de țări.

Mai mult

BABOO este companie de aviatie elvetiana, cu sediul in Geneva, infiintata la data de 3 noiembrie 2003. In Romania, compania este prezenta de la sfarsitul lunii octombrie 2008.

Mai mult

Airberlin este una dintre companii aeriene lider in Europa. Oferind 147 destinații din întreaga lume și un serviciu premiat, Airberlin este prima alegere pentru mai mult de 30,2 milioane de călători. Primul zbor Air Berlin a decolat pe 28 aprilie 1979.

Mai mult

Delta Airlines a fuzionat cu Nortwest! Aceasta fuziune va permite creearea unei companii mai puternice, ce va permite clientilor nostri sa ajunga catre 390 de destinatii din 67 de tari.

Mai mult

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) este o societate pe acțiuni, care a fost înființată în 1995. Acționarul principal este statul leton cu 99,8% din stoc.

Mai mult

Emirates Airlines este compania aeriana care poate fi un exemplu pentru serviciile excelente, comfort exceptional si tehnologie superioara.

Mai mult

Etihad Airways s-a infiintat prin Decret de către Royal (Amiri) în iulie 2003. Acesta a început activitatea în noiembrie 2003 și s-a dezvoltat într-una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere  din istoria aviației comerciale.

Mai mult

Finnair este compania aeriana nationala a Finlandei, fondata in 1923, membra a aliantei aeriene OneWorld Alliance.

Mai mult

Meridiana este o companie aeriană de capital integral privat italian, cu sediul în Olbia.
Compania a fost infiintata cu numele de Alisarda la 29 martie 1963, de catre prințul Al-Hussain KARIM Aga Khan, cu scopul de a promova turismul în Sardinia.

Mai mult

Iberia a fost fondata pe data de 28 iunie in anul 1927, fiind prima companie aeriana din Spania si prima companie aeriana care a zburat intre Europa si America de Sud.

Mai mult

Compania aeriană națională a Serbiei.
Air Serbia transporta pasageri și mărfuri de la Belgrad la destinații euro-mediteraneene și din Orientul Mijlociu.

Mai mult

KLM Romania apartine KLM Royal Dutch Airlines, compania nationala a Olandei, infiintata in 1919. In prezent, compania este membra a grupului Air France si deserveste peste 230 de destinatii din 113 tari din intreaga lume.

Mai mult

In Octombrie 2014, în Olympic Air și Aegean ne-am unit puterile noastre pentru a deveni mai competitivi și pentru a oferi tuturor o rețea de zboruri extinsă în interiorul Grecia și în străinătate.

Mai mult

LOT Polish Airlines este compania aeriana nationala a Poloniei, fondata in 1929, fiind astfel una dintre companiile aeriene cu cea mai lunga istorie. In prezent, compania leaga peste 100 de destinatii interne, europene si transatlantice.

Mai mult

Brussels Airlines, membru al Lufthansa Group și un membru al Star Alliance, este compania aeriană belgiană, care oferă cea mai largă gamă de zboruri spre și dinspre capitala Europei, aeroportul din Bruxelles.

Mai mult

Lufthansa este compania aeriana nationala a Germaniei, fiind cea mai mare dintre liniile aeriene europene, dar si a patra din lume, cu zboruri intre peste 200 de destinatii din 81 de tari.

Mai mult

De ce Pegasus?
20 de ani de experiență: Pegasus a fost zboară timp de 20 de ani și este cea mai cunoscuta companie aeriană privată din Turcia.

Mai mult

Qatar Airways este un nume in aviatia internationala, aflandu-se printre putinele companii aerine (Kingfisher Airlines, Cathay Pacific, Asiana Airlines, Malaysia Airlines si Singapore Airlines) care se pot mandri cu titulatura de “Companie aeriana de 5*” oferita odata cu decernarea prestigioaselor premii Skytrax.

Mai mult

Fondată în 1993, Norvegian Air este al treilea cel mai mare transportator low-cost din Europa, cu aproximativ 5.500 de angajați. Ne desfasuram activitatea peste 400 de rute cu mai mult de 130 de destinații din Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Tailanda, Caraibe și SUA.

Mai mult

Scandinavian Airlines este linia aeriana declarată cea mai punctuală din Europa conform unui raport al Asociației Europene a liniilor aeriene (AEA) si opereaza curse aeriene regulate pe ruta Bucuresti - Copenhaga cu legaturi excelente in tarile scandinave si baltice.

Mai mult

Angajamentul nostru față de tarife scăzute constă în promisiunea noastră de "Acum, toată lumea Poate Zbura". În mod constant suntem in cautarea celor mai avansate metode de a economisire a resurselor.

Mai mult

swissSwiss Air este o companie aeriana tanara, fondata in 2002, cu sediul in Basel, Elvetia. Compania este membra a aliantei aeriene Star Alliance si efectueaza curse in peste 40 de tari din intreaga lume

Mai mult
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Accept Nu accept