Suntem o echipa de profesionisti hotarati sa va indeplineasca cele mai indraznete vise si sa va asiste in calatoriile dumneavoastra spre destinatiile dorite, fie ca este vorba de concediul Dvs sau de o calatorie de business.

Colaboram cu cei mai importanti touroperatori din turism si cu cele mai importante companii aeriene de linie si low cost, cu lanturi hoteliere, firme de asigurari, oferim informatii pentru vize, transferuri, rezervari in zona VIP din aeroporturi etc.

Suntem mai mult decat agenti de turism, suntem consultanti. Cautam cele mai bune solutii de calatorie pentru dumneavoastra. Avem experienta necesara pentru a va recomanda destinatia, hotelul, tipul de sejur care vi se potriveste.

Suntem disponibili 24 de ore din 24, pentru a raspunde solicitarilor clientilor aflati deja in vacante sau in calatorii de afaceri, pentru indrumari si rezolvarea cu maxim de profesionalism a aventualelor probleme aparute pe parcursul sejurului.

De ce sa ne alegeti ?

De ce sa ne alegeti ?

Relatia dintre turist si agent de turism se dezvolta pe principiul increderii. Indiferent de tipurile de servicii pe care clientii nostri le solicita, dumneavoastra va incredintati visele, dorintele si nevoile legate de vacanta sau calatoria pe care doriti sa o intreprindeti, noua, agentilor de turism din cadrul echipei Sfara Tours Baia Mare, iar noi ne angajam sa respectam asteptarile dumneavoastra asigurandu-va de intreg suportul nostru in alegerea variantei potrivite.

Mai mult

Echipa noastra

Alex Wilk

Sergiu Costan

Emilia Sandor

Calina Hossu

Teodora Vaum

Florina Boros

Paul Jicarean

Simona Tamas

Gabriela Cozma

Diana Ilut

Mihaela Babici

Cristian Burtan

Septimiu Madaras

Loredana Tunas

Janina Vamos

Carmen Marosan

Andrea Moga

Alexandra Coste

Madalina Pasca

Cecilia Madaras

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Accept Nu accept